Fostul soţ al actriţei Halle Berry s-a căsătorit cu fosta soţie a lui Prince

Eric Benet, fostul soţ al actriţei Halle Berry, s-a căsătorit, duminică, cu Manuela Testolini, fosta soţie a muzicianului american Prince.

286 afișări
Imaginea articolului Fostul soţ al actriţei Halle Berry s-a căsătorit cu fosta soţie a lui Prince

Fostul soţ al actriţei Halle Berry s-a căsătorit cu fosta soţie a lui Prince (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul de muzică R&B Eric Benet, care a divorţat de Halle Berry în 2005 după o căsnicie ce a durat patru ani, şi Manuela Testolini, al cărei mariaj cu muzicianul american Prince s-a încheiat printr-un divorţ pronunţat în anul 2006, s-au căsătorit, duminică, în sudul Californiei, informează femalefirst.co.uk.

Totodată, Eric Benet şi Manuela Testolini au anunţat că aşteaptă primul lor copil împreună.

Shelley Wiseman, fostul agent al cântăreţului Eric Benet, a declarat pentru RadarOnline.com: "Da, am fost la nuntă şi da, chiar s-au căsătorit".

Eric Benet are o fiică, India, în vârstă de 20 de ani, cu fosta lui iubită Tami Marie Stauff, care a murit în 1993.

Eric Benet a cerut-o de soţie pe Manuela Testolini în noiembrie 2010, după o relaţie de trei ani, oferindu-i un preţios inel de logodnă cu diamant, al cărui design a fost realizat chiar de el.

Manuela Testolini este fondatoarea fundaţiei In A Perfect World, o organizaţie de caritate care îi ajută pe copii să devină lideri responsabili în societate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici