Fostul soţ al Mihaelei Rădulescu cere custodia copilului

Elan Schwartzenberg, fostul soţ al vedetei de televiziune Mihaela Rădulescu, a depus o cerere la Judecătoria sectorului 1 din Capitală pentru a-i fi încredinţat copilul, procesul urmând să înceapă în 24 martie.

3054 afișări
Imaginea articolului Fostul soţ al Mihaelei Rădulescu cere custodia copilului

Elan Schwartzenberg şi Mihaela Rădulescu (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Elan Schwartzenberg a depus o cerere denumită "încredinţare minor", printr-o procedură care se judecă de urgenţă, primul termen al procesului fiind în 24 martie.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, Mihaela Rădulescu a fost implicată într-un alt scandal, o altercaţie cu fotoreporterul şi şoferul unui tabloid din presa centrală.

Joi, vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu cerea, printr-o scrisoare deschisă, organelor abilitate, inclusiv Autorităţii pentru Protecţia Drepturilor Copilului, să se autosesizeze în cazul conflictului pe care îl are cu fostul său soţ Elan Schwartzenberg, despre care susţine că a ameninţat-o.

De asemenea, în scrisoarea deschisă publicată, Mihaela Rădulescu apela şi la ajutorul opiniei publice. Ea făcea referire la un incident pe care l-a avut cu soţul său, când acesta, despre care susţine că se afla în stare de ebrietate, a vrut să o dea afară din casă împreună cu copilul, după care a sunat la Poliţie pentru a o reclama că a intrat fraudulos în locuinţă.

Mihaela Rădulescu mai afirma că fostul său soţ a ameninţat-o că îi va lua copilul şi că îi va pune droguri în poşetă pentru a fi apoi arestată.

Potrivit poliţiştilor ilfoveni, Elan Schwartzenberg a cerut intervenţia Poliţiei în noaptea de 8 spre 9 martie, în jurul orei 1.00. El a apelat serviciul unic 112, spunând că fosta sa soţie face scandal. Sursa citată a precizat că un echipaj de Poliţie s-a deplasat la locuinţa acestuia, însă poliţiştii nu au intervenit, deoarece Mihaela Rădulescu părăsise deja locuinţa din Izvorani.

Secretarul general de la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului (ANPDC), Mioara Bogdan, declara pentru MEDIAFAX că, până în acest moment, instituţia nu a fost sesizată în mod oficial.

În plus, secretarul general de la ANPDC explica că instituţia pe care o reprezintă nu ar putea interveni în acest caz, întrucât nu are competenţe în astfel de situaţii.

Mihaela Rădulescu şi Elan Schwartzenberg s-au căsătorit în 2004, după o relaţie mai lungă, cu câteva luni înaintea naşterii lui Ayan. Cei doi au divorţat în octombrie 2008, când au apărut ţinându-se de mână la aceeaşi instanţă, Judecătoria sectorului 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici