FOTO Într-o localitate din Italia poţi deveni proprietarul unei case la preţul de 1 euro

  • Cinquefrondi, situat în regiunea de sud a Calabriei, a înregistrat o reducere a vânzărilor la clădirile vechi.
  • Pitorescul sat italian este situat la doar 15 minute de mers cu maşina de plaja locală.
  • Proprietarii potenţiali pot plăti 1 euro pentru proprietate şi apoi o poliţă de asigurare de 250 euro.
1322 afișări
Imaginea articolului FOTO Într-o localitate din Italia poţi deveni proprietarul unei case la preţul de 1 euro

Potrivit primarului, Michele Conia, comunitatea nu a prezentat cazuri de coronavirus.

Un mic sat mic italian pune la vânzare proprietăţi la un preţ de 1 euro. Autorităţile locale încercă să repopuleze zona care a văzut părţi mari lăsate abandonate şi neglijate. Proprietăţile sunt acum disponibile la preţ redus, în speranţa că vor fi făcute investiţii în zona care vor readuce satul la frumuseţea sa naturală.

Proprietarii potenţiali vor trebui să plătească 1 euro pentru proprietate şi o poliţă de asigurare suplimentară de 250 euro anual până când proprietatea va fi renovată. Dacă cumpărătorul nu îşi finalizează renovările în decurs de trei ani, ar putea fi sancţionat cu o amendă de 20.000 euro.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici