FOTO: Izolare la castel. O vloggeriţă fuge de pandemie într-un chateau medieval din Franţa

  • Stephanie Jarvis, o vloggeriţă, a petrecut perioada pandemiei în propriul castel
  • Castelul a fost cumpărat în 2004 şi a costat 575.000 de lire
  • Stephanie are un vlog în care îţi arată cum renovează castelul
544 afișări
Imaginea articolului FOTO: Izolare la castel. O vloggeriţă fuge de pandemie într-un chateau medieval din Franţa

FOTO: Instagram @stephanieejarvis

Izolarea la domiciliu poate să fie şi plăcută, mai ales dacă locuieşti într-un castel.
 
Stephanie Jarvis este o vloggeriţă originară din Anglia. Ea locuieşte într-un castel din Franţa, pe care l-a cumpărat în 2004. Aşa că Stephanie poate să petreacă fiecare zi într-o cameră nouă. Asta pentru că are de unde alege: castelul are 40 de camere.
 
„Bună, sunt Stephanie şi asta este casa mea. Castelul Chateau de Lalande din secolul 16. Castelul a fost timp de multe secole al unor marchizi care erau inima vieţii regale franceze”, povesteşte ea.
 
Castelul a costat 575.000 de lire. Banii pe care Stephanie îi câştigă din vlogging vor fi cheltuiţi pentru repararea capelei castelului şi pentru restaurarea unui lac istoric
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici