FOTO | Jennifer Aniston a făcut senzaţie pe Instagram cu un selfie în care apare alături de actorii din „Friends”

Actriţa Jennifer Aniston şi-a deschis, marţi, contul oficial de Instagram cu un selfie în care apar ea şi celebrii săi colegi din serialul „Friends”, respectiv Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc şi David Schwimmer. Imaginea a strâns în cinci ore peste trei milioane de aprecieri.

20234 afișări
Imaginea articolului FOTO | Jennifer Aniston a făcut senzaţie pe Instagram cu un selfie în care apare alături de actorii din „Friends”

Jennifer Aniston şi-a deschis cont de Instagram cu un selfie cu actorii din "Friends". Poza, virală

Fotografia cu îndrăgiţii actori din celebrul serial „Friends" a devenit la scurt timp virală şi i-a adus lui Jennifer Aniston aproape 700.000 de urmăritori în doar 5 ore.

De asemenea, peste 150.000 de fani ai serialului au comentat fotografia.

 

 

 

Scenarista Marta Kauffman, care a creat împreună cu producătorul David Crane serialul "Prietenii tăi/ Friends", a declarat recent: „Nu vom face un serial de reuniune. Există două motive pentru asta. În primul rând, nu vom face o reuniune pentru că serialul este despre o perioadă din viaţă în care prietenii sunt familia ta. Când ai o familie, lucrul ăsta se schimbă. Celălalt motiv este că, orice am realiza, nu ar depăşi ceea ce am reuşit să facem în trecut".

Cu toate acestea, pentru a marca împlinirea a 25 de ani de la premiera pe micile ecrane, producătorii serialului "Friends" au proiectat 12 episoade în mai multe cinematografe din Statele Unite ale Americii

Serialul "Prietenii tăi/ Friends" a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan şi a fost o rampă de lansare pentru cei şase actori din distribuţia sa: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow şi David Schwimmer.

Foto: Hepta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici