Fotograful Mario Testino a primit titlul onorific de Ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic

Fotograful de modă Mario Testino a primit marţi titlul onorific de Ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic.

112 afișări
Imaginea articolului Fotograful Mario Testino a primit titlul onorific de Ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic

Mario Testino (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Renumitul fotograf peruan a primit titlul de Ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic, care este decernat de obicei unor cetăţeni din ţările care o au ca şef de stat pe regina Elizabeth a II-a, informează contactmusic.com.

Mario Testino a primit medalia din mâinile ministrului Culturii din Marea Britanie, Ed Vaizey, marţi, în semn de recunoaştere pentru activităţile sale caritabile şi pentru fotografiile sale celebre. Mario Testino era fotograful preferat al prinţesei Diana şi a realizat fotografiile oficiale de la logodna prinţului William cu Kate Middleton.

"Sunt copleşit de această distincţie şi înseamnă atât de mult pentru mine să o primesc din partea ţării care m-a pregătit pentru viaţa pe care o duc astăzi şi care mi-a arătat cum să procedez pentru a fi generos", a declarat fotograful.

Mario Testino, născut pe 30 octombrie 1954, este un renumit fotograf de modă peruan. Fotografiile sale au apărut în numeroase reviste de modă precum Vogue şi Vanity Fair. Cariera lui a urmat o curbă spectaculoasă, după ce a fost ales de prinţesa Diana să îi realizeze un pictorial pentru revista Vanity Fair în anul 1997. De atunci, Testino este angajat cu regularitate de membrii familiei regale britanice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici