Fotograful Mario Testino vrea să se afirme în domeniul designului vestimentar

Fotograful Mario Testino doreşte să se afirme şi în domeniul designului vestimentar şi va lansa o colecţie de îmbrăcăminte care va include articole inspirate din fotografiile sale.

119 afișări
Imaginea articolului Fotograful Mario Testino vrea să se afirme în domeniul designului vestimentar

Fotograful Mario Testino vrea să se afirme în domeniul designului vestimentar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Celebrul fotograf peruan s-a asociat cu directorii distribuitorului de lux Net-a-Porter pentru a crea această colecţie, care va include diverse articole vestimentare precum caftane şi eşarfe cu imprimeuri inspirate din operele sale, informează contactmusic.com.

O parte din încasările generate de această colecţie va fi donată fundaţiei culturale Mate, înfiinţată de Mario Testino pentru a celebra şi promova operele artiştilor peruani.

Mario Testino, născut pe 30 octombrie 1954, este un renumit fotograf de modă peruan. Fotografiile sale au apărut în numeroase reviste de modă precum Vogue şi Vanity Fair. Cariera lui a urmat o curbă spectaculoasă, după ce a fost ales de prinţesa Diana să îi realizeze un pictorial pentru revista Vanity Fair în anul 1997. De atunci, Testino este angajat cu regularitate de membrii familiei regale britanice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici