Fox îşi cere scuze pentru gestul obscen făcut de Robbie Williams în deschiderea CM 2018

Compania de televiziune Fox, care a difuzat ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de fotbal 2018, şi-a cerut scuze pentru gestul obscen făcut de Robbie Williams, invitat să cânte la eveniment, potrivit hollywoodreporter.com.

7156 afișări
Imaginea articolului Fox îşi cere scuze pentru gestul obscen făcut de Robbie Williams în deschiderea CM 2018

Fox îşi cere scuze pentru gestul obscen făcut de Robbie Williams în deschiderea Cupei Mondiale 2018

Cântăreţul britanic interpreta piesa "Rock DJ" - ca parte a ceremoniei de deschidere care a avut loc pe stadionul Luzhniki din Moscova, înaintea partidei inaugurale, Rusia-Arabia Saudită -, când a ridicat degetul mijlociu direct la o cameră de filmat.

Potrivit presei internaţionale, cântăreţul ar fi articulat cuvintele "Am făcut asta gratis".

Într-un comunicat remis The Hollywood Reporter, Fox a transmis: "Ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale 2018 a fost un eveniment produs de o terţă parte şi difuzat live de Fox. Întrucât a fost difuzat live, nu aveam cum să ştim ce se va întâmpla în timpul recitalului lui Robbie Williams şi ne cerem scuze".

Robbie Williams a întreţinut atmosfera înainte de startul partidei inaugurale, sub privirile preşedintelui rus Vladimir Putin şi ale lui Gianni Infantino, preşedintele FIFA, care au susţinut câte un discurs.

În meciul de debut al Cupei Mondiale 2018, Rusia a învins Arabia Saudită, cu scorul de 5-0.

Cupa Mondială de fotbal, găzduită în premieră de Rusia, se va încheia pe 15 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici