Franciza "Terminator" va continua cu o nouă trilogie. Arnold Schwarzenegger, din nou în rolul care l-a consacrat la aproape 70 de ani - FOTO, VIDEO

Franciza cinematografică "Terminator", foarte apreciată de fanii producţiilor SF şi de acţiune, va continua cu o nouă trilogie, al cărei prim film va ajunge pe marile ecrane nord-americane pe 26 iunie 2015, au anunţat joi reprezentanţii studiourilor Paramount Pictures.

927 afișări
Imaginea articolului Franciza "Terminator" va continua cu o nouă trilogie. Arnold Schwarzenegger, din nou în rolul care l-a consacrat la aproape 70 de ani - FOTO, VIDEO

Arnold Schwarzenegger (Imagine: Hepta)

Franciza "Terminator", care prezintă aventurile unui cyborg indestructibil - jucat de Arnold Schwarzenegger - trimis din viitor într-o misiune pe Terra, a generat încasări de peste 1 miliard de dolari.

Actorul Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 65 de ani, a confirmat recent că va juca din nou acest rol şi că va începe filmările pentru "Terminator 5" în ianuarie 2014, informează Reuters.

GALERIE FOTO

Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 65 de ani, a interpretat rolul unui robot trimis din viitor în primele trei filme din această franciză - lansate în 1984, 1991 şi 2003.

El nu a jucat însă în cel mai recent film din această serie, cel de-al patrulea, "Terminator - Salvarea", lansat în 2009, întrucât în acea perioadă renunţase la actorie şi ocupa funcţia de guvernator al statului California.

Filmul din 2009 i-a avut în rolurile principale pe Christian Bale şi Sam Worthington şi a fost singura peliculă din franciza "Terminator" în care nu a jucat Schwarzenegger.

Lungmetrajul "Terminator 5" va fi produs de Annapurna Pictures, compania care a produs şi pelicula "Zero Dark Thirty", nominalizat la Oscar în 2013, şi de Skydance Productions.

Studiourile Paramount Pictures reprezintă o filială a grupului Viacom Inc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici