GAFĂ la Carrefour: Checuri ce conţin cocaină, o greşeală de etichetare ironizată pe reţelele de socializare

Checuri comercializate sub marca grupului Carrefour din Argentina cu menţiunea "cocaină: 12 grame" în lista de ingrediente ce figurează pe etichetă au declanşat o avalanşă de reacţii ironice pe reţelele de socializare.

5200 afișări
Imaginea articolului GAFĂ la Carrefour: Checuri ce conţin cocaină, o greşeală de etichetare ironizată pe reţelele de socializare

GAFĂ la Carrefour: Checuri ce conţin cocaină, o greşeală de etichetare ironizată pe reţelele de socializare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Grupul francez, care numără peste 500 de magazine în Argentina, şi-a prezentat scuze, deplângând o "glumă de prost gust" din partea unui angajat al unui furnizor al lanţului.

"De la Carrefour Argentina vrem să liniştim clienţii noştri, asigurându-i că nu există niciun ingredient ciudat în checurile Carrefour", scrie într-un comunicat compania de mare distribuţie, care a retras imediat din magazine produsele cu o astfel de etichetă.

"Pablo Escobar, din cer, probabil se gândeşte: oare de ce nu m-am gândit înainte", ironizează pe Facebook Gustavo Ramirez.

Pe platoul postului de ştiri C5N, prezentatorul a consacrat un sfert de oră informaţiei, prezentând checurile camerelor de luat vederi. "Am văzut checuri cu marijuana, dar nu şi cu cocaină", a declarat el.

"Pentru Carrefour, cocaina este legalizată", afirmă Liliana pe Twitter.

"Dacă ai cumpărat un chec pe care scrie 12 grame de cocaină şi aceasta nu există, Carrefour ar trebui să te despăgubească pentru vânzare frauduloasă", scrie la rândul său Daniel Litovsky pe aceeaşi reţea de socializare.

În acest timp, alţi utilizatori de Internet sunt îngrijoraţi de soarta angajatului care a făcut aceast farsă, temându-se că acesta ar putea fi concendiat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici