Gala MTV Europe Music Awards 2010 va fi organizată pe 7 noiembrie, la Madrid

Gala MTV Europe Music Awards 2010 va fi organizată la Madrid, pe stadionul Caja Magica, pe 7 noiembrie, la eveniment urmând să participe circa 12.500 de spectatori, informează variety.com.

101 afișări
Imaginea articolului Gala MTV Europe Music Awards 2010 va fi organizată pe 7 noiembrie, la Madrid

Gala MTV Europe Music Awards 2010 va fi organizată pe 7 noiembrie, la Madrid

Evenimentul va coincide cu cea de-a zecea aniversare a postului MTV Spain.

În cei 17 ani de organizare a galei, este pentru a doua oară când evenimentul are loc în Spania.

Anul trecut, gala a avut loc în capitala Germaniei, spectacolul celebrând 20 de ani de la căderea Zidului Berlinului.

Gala MTV Europe Music Awards (EMA) este considerată una dintre cele mai prestigioase din industria muzicală din afara Statelor Unite ale Americii. Câştigătorii acestei gale sunt aleşi în urma voturilor online exprimate de telespectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici