Gălăţescu: "Sarcina nu o scuteşte pe Andreea de ridicol!"

„E însărcinată şi a apărut într-un body hidos şi cu burtă mare. A fost cel mai hidos moment pe care l-am văzut la televizor”, a afirmat criticul de modă Alin Gălăţescu, referindu-se la Andreea Bănică. Aprecierile lui Gălăţescu, transmise marţi seară la Antena 2, au făcut-o pe artistă să reacţioneze imediat: „Este un mitocan! Nu poţi să ataci un om în acest fel, şi în niciun caz o femeie însărcinată!”.

103 afișări
Imaginea articolului Gălăţescu: "Sarcina nu o scuteşte pe Andreea de ridicol!"

Gălăţescu: "Sarcina nu o scuteşte pe Andreea de ridicol!"

„Dacă nu eram însărcinată, nu mă deranja această remarcă. Acum e normal să mi se vadă burta, n-am de ce să mă ascund”, a explicat vedeta. Oripilate de criticile lui Gălăţescu s-au arătat şi Sanda Ladoşi, proaspătă mămică, şi creatoarea de modă Romaniţa Iovan, însărcinată la rândul ei.

Citeşte declaraţiile Sandei Ladoşi şi Romaniţei Iovan pe www.ziarulring.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici