GALERIE FOTO, VIDEO Efectul Trudeau. Cina în doi ... După Ivanka Trump, acum Angela Merkel este cucerită de premierul Canadei

O cină la lumina lumânărilor la un hotel de lux din Berlin, între Angela Merkel şi Justin Trudeau, aflat în vizită oficială în Germania, a provocat un nou val de comentarii privind şarmul premierului Canadei şi efectul pe care îl are asupra interlocutorilor săi.

13163 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO, VIDEO Efectul Trudeau. Cina în doi ... După Ivanka Trump, acum Angela Merkel este cucerită de premierul Canadei

GALERIE FOTO, VIDEO Efectul Trudeau. Cina în doi ... După Ivanka Trump, acum Angela Merkel este cucerită de premierul Canadei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

Merkel i-a arătat at Trudeau cu o fotografie din 1982, când el avea 10 ani şi îl însoţea pe tatăl său, Pierre Trudeau, la o întâlnire cu Helmut Kohl, pe atunci cancelar german, relatează The Telegraph.

 

 

De altfel, efectul pe care Trudeau îl are asupra interlocutorilor săi n-a rămas neobservat, modul în care aceşta este primit şi privit oriunde merge a provocat valuri de comentarii pe reţele de socializare.

 

 

 

Deşi s-a comentat intens mai ales efectul pe care îl are asupra femeilor, nici modul în care Trudeau îl privea pe Obama n-a trecut neobservat de internauţi.

 


Recent Trudeau şi-a impresionat audienţa, la Institutul de Fizică Teoretică din Waterloo, când un jurnalist i-a cerut în glumă premierului canadian să explice cum funcţionează computerele cuantice. Justin Trudeau a explicat care este diferenţa dintre computerele binare care merg pe programarea clasică 0-1 şi potenţialul unui computer cuantic, care permite simultaneitatea între particulă şi undă şi care fac ca posibilităţile de stocare şi procesare să fie mult mai complexe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici