George Clooney şi Amal Alamuddin s-au căsătorit civil luni, la Veneţia

Actorul american George Clooney şi avocata britanică Amal Alamuddin s-au căsătorit civil într-o scurtă ceremonie care a avut loc, luni, la sediul primăriei din Veneţia, după un weekend de petreceri şi festivităţi, informează hollywoodreporter.com.

921 afișări
Imaginea articolului George Clooney şi Amal Alamuddin s-au căsătorit civil luni, la Veneţia

George Clooney şi Amal Alamuddin s-au căsătorit civil luni, la Veneţia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

George Clooney, purtând un elegant costum gri, şi iubita sa, Amal Alamuddin, îmbrăcată într-un costum alb şi cu o pălărie supradimensionată, au ajuns la sediul municipalităţii Veneţiei în jurul orei locale 13:30 (14:30 ora României, n.r), pentru a-şi oficializa relaţia.

După o ceremonie de 14 minute, cuplul a ieşit zâmbind şi salutând mulţimea de fotografi. Ambii miri purtau verighete de platină, în timp ce Amal Alamuddin purta, la mâna dreaptă, inelul de logodnă decorat cu diamante de şapte carate, în valoare de 750.000 de dolari.

Sediul primăriei din Veneţia este într-un palat din secolul al XIV-lea, pe Canal Grande, iar autorităţile au închis traficul în zonă, luni după-amiază, pentru a evita aglomeraţia şi producerea de incidente din cauza fanilor şi a paparazzilor care doreau să surprindă imagini cu celebrul cuplu.

Clooney, în vârstă de 53 de ani, şi Alamuddin, în vârsta de 36 de ani, au organizat, cu prilejul nunţii lor, o serie de ceremonii şi petreceri fastuoase în weekend, la hotelul veneţian de şapte stele Aman, de pe Canal Grande, la care au participat vedete ca Matt Damon, Bono, Cindy Crawford şi Bill Murray.

Agentul lui Clooney a dat publicităţii, sâmbătă, o declaraţie scurtă în care anunţa căsătoria celor doi, dar, potrivit legii italiene, relaţia nu era recunoscută oficial până la înregistrarea, luni, de către autorităţile italiene a documentelor în acest sens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici