George Clooney şi-ar dori ca Ewan McGregor să ia lecţii de actorie de la o capră

George Clooney şi-ar dori ca Ewan McGregor, alături de care joacă în filmul "'The Men Who Stare at Goats", să ia lecţii de actorie de la o capră, glumind că aceste animale, folosite la filmări, sunt mai talentate decât o parte din actori, potrivit femalefirst.co.uk.

74 afișări
Imaginea articolului George Clooney şi-ar dori ca Ewan McGregor să ia lecţii de actorie de la o capră

George Clooney şi-ar dori ca Ewan McGregor să ia lecţii de actorie de la o capră

George Clooney a precizat că lucrează cu caprele la filmări, petrecând mult timp alături de aceste animale. "Capra la care trebuie să mă holbez este un actor excelent - dacă îi spuneai să facă ceva, făcea. Acum, dacă l-aş convinge şi pe Ewan să ia lecţii de la ea, am ieşi câştigaţi", a spus Clooney.

Dar deşi caprele au fost actori buni, Clonney nu crede că va mai dori să lucreze cu animale în viitorul apropiat.

El a mai specificat şi că i-a făcut plăcere să lucreze cu scoţianul Ewan McGregor, în comedia despre războiul din Irak, pentru că acesta este "cu picioarele pe pâmânt".

"Am fost şocat de cât de amuzant şi normal este Ewan. Vorbeam despre excursiile cu motocicleta pe care le face în toată lumea - chiar este un tip interesant. E bine să lucrezi cu el, pentru că pune munca pe primul plan şi, după ce face asta, ştii că te poţi şi distra. E pur şi simplu un tip grozav", a spus Clooney.

În comedia "The Men Who Stare at Goats", ce va fi lansată pe 6 noiembrie în SUA şi Marea Britanie, urmând să ajungă anul viitor în România, reporterul Bob Wilton (Ewan McGregor) se află în căutarea următorului său mare subiect, când dă peste Lyn Cassidy (George Clooney), un tip ciudat care declară că face parte dintr-o unitate experimentală a armatei Statelor Unite. Marea bombă, conform lui Cassidy, este că unitatea New Earth Army va schimba modul în care se duc războaiele, fiind formată din "călugări războinici" cu puteri psihice de neegalat în stare să poată citi gândurile duşmanului doar holbându-se la el.

George Clooney a interpretat numeroase roluri memorabile, precum cele din "Marea hoinăreală", "Regii deşertului", "Syriana", pentru care a fost recompensat cu premiul Oscar, "Ocean's Eleven - Faceţi jocurile!" şi "Misterele Berlinului".

McGregor, care a devenit celebru cu roluri precum cel din "Războiul stelelor" şi din "Trainspotting - Din viaţă scapă cine poate", a jucat recent în thriller-ul erotic "Deception", în care interpretează rolul unui contabil care devine suspectul principal în cazul dispariţiei unei femei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici