Gestul extrem făcut de un bărbat, după ce copilul său a fost muşcat de un coiot. Locuitorii din zonă erau terorizaţi de animal

Un bărbat din New Hampshire şi-a apărat copilul după ce a fost muşcat de un coiot, acesta a sugrumat mortal animalul care atacase mai multe persoane din zonă, relatează NBC.

17571 afișări
Imaginea articolului Gestul extrem făcut de un bărbat, după ce copilul său a fost muşcat de un coiot. Locuitorii din zonă erau terorizaţi de animal

Sursa FOTO: Twitter @MyArkLaMiss

Un bărbat din New Hampshire, SUA a omorât un coiot prin sugrumare, după ce animalul îi muşcase copilul şi terorizase o parte din locuitorii din zonă, relatează NBC

Autorităţile au fost alertate prima dată despre atacurile coiotului, când animalul a atacat o maşină în apropierea oraşului Hampton Falls. 

Conform autorităţilor, şoferul încerca să alunge coiotul din mijlocul drumului cu ajutorul autovehicului, iar animalul a ripostat agresiv.

Un alt caz a fost raportat în aceeaşi zi, când coiotul a intrat pe veranda închisă a unei case prin uşa glisantă de sticlă, pe care a deschis-o cu uşurinţă.

Animalul a atacat-o pe proprietară în vârstă de 62 de ani şi pe cei doi câini ai ei. Proprietara a fost muşcată de fesă şi a necesitat injecţii antirabice. 

Ultimul atac care a rezultat în moartea animalului, a fost asupra unei familii care parcurgea un traseu. Coiotul a muşcat copilul familiei, iar tatăl într-un gest disperat de a-şi apăra fiul, a sugrumat mortal bestia. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici