Gisele Bundchen a pozat nud pentru coperta revistei Vogue Paris

Modelul brazilian Gisele Bundchen a pozat nud pentru coperta numărului din luna noiembrie al revistei Vogue Paris.

486 afișări
Imaginea articolului Gisele Bundchen a pozat nud pentru coperta revistei Vogue Paris

Gisele Bundchen (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

În vârstă de 33 de ani, Gisele Bundchen îşi expune silueta pe coperta revistei Vogue Paris, într-o fotografie spectaculoasă ce include imagini reflectate în oglindă cu trupul gol al modelului brazilian, care îşi acoperă părţile intime cu ajutorul palmelor, informează contactmusic.com.

În august, Gisele Bundchen a fost desemnată, pentru al şaptelea an consecutiv, cel mai bine plătit manechin din lume, potrivit revistei Forbes, modelul brazilian obţinând venituri de 42 de milioane de dolari în perioada iunie 2012 - iunie 2013.

Gisele Bündchen este căsătorită cu fotbalistul american Tom Brady, în vârstă de 35 de ani, din februarie 2009. Cei doi au împreună un băieţel, Benjamin, care s-a născut în decembrie 2009, şi o fetiţă, Vivian Lake, născută în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici