Giulia şi Andrei au câştigat trofeul "Dansez pentru tine" (Video)

Giulia şi Andrei au câştigat trofeul "Dansez pentru tine" şi marele premiu de 60.000 de euro, vineri seară, la Pro TV, în finala emisiunii "Dansez pentru tine", care a fost urmărită de peste 2.600.000 de telespectatori, informează televiziunea.

426 afișări
Imaginea articolului Giulia şi Andrei au câştigat trofeul "Dansez pentru tine" (Video)

Giulia şi Andrei au câştigat trofeul "Dansez pentru tine" (Imagine: ProTv)

Vineri seară, ultima ediţie a sezonului al şaselea al emisiunii "Dansez pentru tine" de la Pro TV s-a încheiat cu lacrimi, îmbrăţişări şi visuri împlinite. Pro TV a fost lider incontestabil de piaţă pe tot parcursul emisiunii, care a durat aproape 5 ore, în direct.

În intervalul orar 20.30 - 1.04, Pro TV a înregistrat pe publicul din mediul urban o medie de audienţă de 10,2 puncte de rating şi 29 procente cotă de piaţă. În acelaşi interval, Antena 1 a înregistrat 3,9 puncte de rating şi 11% cotă de piaţă.

În minutul de aur al finalei, 21.13, Pro TV a înregistrat pe publicul din mediul urban un vârf de audienţă de 14,1 puncte de rating şi 31,2 procente din cota de piaţă şi a fost urmărit de peste 2.600.000 de telespectatori la nivelul întregii populaţii a României.

Andrei Ştefan, tânărul de 21 de ani, care a simţit la începutul sezonului că este cel mai ghinionist om din concurs, a câştigat alături de partenera sa, Giulia, şi de coregrafa lor, Căprioara, trofeul visurilor şi marele premiu de 60.000 de euro. După ce elanul şi speranţele i-au fost zdruncinate de accidentul primei sale partenere, Lili Sandu, cu doar o zi înainte de prima ediţie, Andrei a primit cu bucurie vestea că, pentru o ediţie, Laura Cosoi îi va fi parteneră. La doar câteva zile a aflat că va continua competiţia cu altă vedetă, Giulia, alături de care înainte de a doua ediţie a repetat doar două zile.

Deşi a pornit în competiţia visurilor cu stângul, Andrei a ajuns să ridice deasupra capului trofeul şi premiul de 60.000 de euro cu care el şi mama lui îşi vor putea împlini visul, acela de a avea şi ei un loc al lor, nu o viaţă care să încapă în câteva cutii de carton, mutate o dată la câteva luni dintr-o încăpere închiriată în alta. "S-a întâmplat o minune!", a spus cu ochii în lacrimi mama lui Andrei, femeia care l-a crescut singură, l-a educat şi a încercat din salariul ei de învăţătoare să-i ofere un trai civilizat.

"Sunt încă în stare de şoc, nu-mi vine să cred că avem banii să ne cumpărăm o casă. M-am rugat mult şi am zis în rugăciunile mele că nu pentru mine vreau casa, ci pentru copilul meu care a suferit mult până acum. Acum, toată suferinţa aceasta a rămas în urmă… casa noastră, avem o casă…", a declarat mama lui Andrei.

Telespectatorii Pro TV au ales ca echipa cea mai apreciată din punct de vedere al coregrafiei şi al spectacolului să ocupe locul al treilea pe podiumul învingătorilor. Susţinuţi din platou şi de oamenii pentru care luptau, Luciana Muntean şi Pavel Bartoş au dansat cum nici nu credeau vreodată că o vor face şi au primit 10 pe linie şi ropote de aplauze pentru toate dansurile spectaculoase pe care le-au executat. Au fost mereu pe primul loc, însă publicul a decis ca ei să iasă din ring cu "bronzul" şi cu un premiu de 15.000 de euro, care să-l ajute pe Sebică, nepotul Lucianei şi pe mama acestuia să înceapă să clădească un viitor bun împreună, după un trecut dramatic. Cu tatăl decedat şi cu mama la muncă în Italia, Sebică, la numai 4 ani, trăia cu dorul de părinţii lui.

"Pentru mine, această emisiune a fost o experienţă extraordinară, pentru că aici am putut să dansez, adică să fac ce-mi place mie mai mult în viaţă. Sunt mulţumită de tot ce am făcut şi cred că fratele meu, acolo sus unde este, e mândru de mine", a declarat Luciana, imediat după emisiune.

Campioana mondială la judo, Alina Dumitru, şi partenerul ei de ring, Denis, au terminat competiţia pe locul al doilea. Alina a fost foarte fericită că a putut să lupte până în finală pentru a-i reda sănătatea bunicului lui Denis, care a şi venit în platoul emisiunii ca să-şi susţină "copiii". Ei au câştigat odată cu locul al doilea din clasamentul final şi un premiu de 20.000 de euro, cu care bunicul lui Denis va putea face operaţiile şi tratamentele de care are nevoie pentru a se simţi mai bine.

"Eu am venit să dansez pentru bunicul meu şi visul meu s-a împlinit. Pentru noi nu a contat să ieşim pe locul I, cât să fie bunicul meu ajutat, iar lucrul acesta s-a întâmplat", a spus Denis, imediat după ce s-a încheiat competiţia.

Baletul emisiunii "Dansez pentru tine" s-a mai îmbogăţit cu doi dansatori de seamă care au deja fani. Edi Stancu i-a invitat să facă parte din trupa de balet pe care o coordonează pe Vova, fostul partener al Ginei Pistol, şi pe Luciana Muntean, care de-a lungul sezonului a adunat cele mai multe note de 10 şi cuvinte de laudă din partea juriului. Fericiţi, Vova şi Luciana au fost purtaţi pe braţe şi aruncaţi în sus de colegii de trupă.

Contrar obiceiului, Mihai Petre a dat multe note de 10 în finală, dar a şi dansat, alături de sora lui, un vals pentru a ajuta o sportivă talentată, dar încercată de viaţă. Şi Mihai Albu, alături de soţia lui, Iulia, au urcat pe scena visurilor în ultima ediţie, în paşi de tango, pentru a împlini visul unei fete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici