Goldie Hawn îşi reia cariera de actriţă

Goldie Hawn a decis să îşi reia cariera de actriţă, după o pauză de aproape un deceniu în care a stat departe de reflectoare, cu un rol într-un serial de televiziune.

347 afișări
Imaginea articolului Goldie Hawn îşi reia cariera de actriţă

Goldie Hawn îşi reia cariera de actriţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit femalefirst.co.uk, actriţa americană nu a mai fost văzută pe ecrane din 2002, de la mult apreciatul ei rol din comedia "Admiratoarele...din '60/ The Banger Sisters", în care a jucat alături de Susan Sarandon.

Potrivit presei americane, Goldie Hawn va juca în serialul TV de comedie "The Viagra Diaries", cel mai recent proiect al renumitului producător Darren Star, creatorul francizei "Totul despre sex".

În acest serial, Goldie Hawn va interpreta rolul unei femei care ajunge să trăiască singură în pragul vârstei a treia, după ce soţul ei suferă ceea ce se cheamă "criza vârstei mijlocii" şi o părăseşte, informează site-ul Deadline.com.

Încă dinainte de a-şi lua o pauză în carieră, actriţa americană a preferat să îşi rărească frecvenţa apariţiilor în filme, jucând în doar opt lungmetraje în perioada 1992-2002.

Goldie Jeanne Hawn, născută pe 21 noiembrie 1945, este o actriţă americană, regizoare şi producătoare de televiziune, a cărei carieră se întinde de-a lungul a peste patru decenii. Renumită pentru rolurile din filmele "Private Benjamin/ Benjamin, recrut fără voie", "Foul Play/ Joc înşelător", "Wildcats/ Echipa de fotbal", "Bird on a Wire/ Pasărea pe sârmă" şi "The Banger Sisters/ Admiratoarele din...'60", Goldie Hawn a primit Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar pentru rolul din "Cactus Flower/ Floarea de cactus" (1969).

Goldie Hawn şi partenerul ei de viaţă, Kurt Russell, alături de care formează o familie din 1983, au împreună doi copii, la rândul lor actori: Kate Hudson şi Oliver Hudson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici