Google, angajatorul ideal pentru studenţii din Europa - Reuters

Gigantul Google a fost votat angajatorul ideal de către studenţii europeni din domeniul IT şi al ingineriei, potrivit unui studiu realizat de compania suedeză de cercetări Universum şi publicat luni, citat de Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului Google, angajatorul ideal pentru studenţii din Europa - Reuters

Google, angajatorul ideal pentru studenţii din Europa - Reuters

Circa 17% dintre respondenţi au declarat că Google este compania ideală în care ar dori să fie angajaţi.

Compania Google a început recrutările pe teritoriul european anul trecut.

Pe locul al doilea în clasamentul Universum se situează producătorul german de automobile Porsche, cu două poziţii mai sus comparativ cu anul trecut, în timp ce locul al treilea este ocupat de producătorul italian de automobile, Ferrari, cu trei poziţii mai sus comparativ cu 2006. Pe locurile următoare se situează IBM, EADS, BMW, Siemens, Audi, Sony şi Nokia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici