Grupul Boyz II Men a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Grupul american Boyz II Men a primit o stea pe bulevardul celebrităţilor - Walk of Fame -, într-o ceremonie organizată, joi, în faţa Grauman's Chinese Theater din Hollywood.

107 afișări
Imaginea articolului Grupul Boyz II Men a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Grupul Boyz II Men a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Membrii grupului - Nathan Morris, Shawn Stockman şi Wanya Morris - au fost însoţiţi la această ceremonie de compozitorii şi producătorii muzicali Kenneth "Babyface" Edmonds, Jimmy Jam şi Terry Lewis, informează contactmusic.com.

Steaua primită de Boyz II Men este cea de-a 2.456-a inaugurată pe cimentul renumitului bulevard din Hollywood.

Boyz II Men este grupul R&B cu cele mai mari vânzări din istoria genului - peste 60 de milioane de copii vândute în lumea întreagă. Luna viitoare, grupul american îşi va începe turneul european de promovare a celui mai recent album al său, intitulat "Twenty".

Grupul a fost înfiinţat în 1988, în Philadelphia, iar printre piesele lui de succes de numără cântece precum "I'll Make Love To You" şi "One Sweet Day".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici