„Gunoi” de 1 milion de dolari. Ce a găsit o familie din Statele Unite în mijlocul drumului

  • O familie din Virginia a găsit pe şosea doi saci care conţineau aproape 1 milion de dolari, în bancnote
  • Aceştia hotărâseră să facă o plimbare mai lungă cu maşina ca să îşi mai ia gândul de la pandemie
  • Poliţia încă încearcă să identifice sursa banilor
2498 afișări
Imaginea articolului „Gunoi” de 1 milion de dolari. Ce a găsit o familie din Statele Unite în mijlocul drumului

1 milion de dolari

Săptămâna trecută, familia Schantz din Virginia a avut parte de surpriza vieţii în timpul unei plimbări cu maşina. Au observat un vehicul din faţa lor, care a evitat în ultimul moment să lovească ceea ce părea a fi un mare sac de gunoi, după cum a declarat pentru CNN Scott Moser, de la departamentul şerifului din Caroline, SUA.

Membrii familiei Schantz nu au trecut mai departe, ci s-au oprit şi au luat sacul, pe care urmau să îl arunce odată ajunşi la destinaţie. „În loc să lase gunoiul în drum, s-au oprit, l-au ridicat, şi l-au aruncat pe bancheta din spate", a relatat Moser.

Dar puţin mai târziu au găsit alt sac, aruncat pe marginea şoselei, pe care l-au aşezat alături de primul. Ajunşi acasă, au vrut să arunce „gunoiul”, însă au descoperit în schimb două grămezi uriaşe de bani. În total, au găsit în mijlocul drumului aproape 1 milion de dolari.

Aceştia au alertat autorităţile locale, care încă încearcă să identifice sursa banilor. Scott Moser laudă spiritul civic al familiei Schantz, care a ales să nu păstreze banii descoperiţi întâmplător. „E vorba, totuşi, de 1 milion de dolari.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici