Gwyneth Paltrow a obţinut permisul de conducere a motocicletei

Actriţa Gwyneth Paltrow a obţinut permisul de conducere a motocicletei după ce a trecut, marţi, examenul aferent pe care l-a susţinut la California Department of Motor Vehicles (DMV) din Santa Monica.

195 afișări
Imaginea articolului Gwyneth Paltrow a obţinut permisul de conducere a motocicletei

Gwyneth Paltrow (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa americană a trecut cu bine atât proba scrisă cât şi pe cea practică la examenul de conducere a motocicletei, informează contactmusic.com. Gwyneth Paltrow a dat acest test de conducere pe propriul vehicul, un scuter Vespa de culoare albă.

Potrivit unor surse de la DMZ, actriţa, în vârstă de 40 de ani, şi-a reînnoit cu această ocazie şi permisul pentru conducerea automobilului. Gwyneth a făcut două fotografii pentru permis, pentru că nu i-a plăcut cum ieşise în prima dintre ele.

Actriţa americană a luat o decizie proastă în trafic, săptămâna trecută, după ce a luat-o de la şcoală pe fiica ei, Apple, în vârstă de nouă ani. După ce a ieşit dintr-o curbă, având-o pe Apple pe locul din spate al scuterului ei, actriţa a trecut imprudent în faţa unui autobuz şcolar, care a frânat brusc, oprindu-se în cele din urmă în scuterul artistei americane. Aceasta şi fiica ei au scăpat nevătămate.

Soţul ei, rockerul Chris Martin, şi fiul lor, Moses, în vârstă de şapte ani, se aflau în spatele lor, pe un alt scuter Vespa.

Gwyneth Paltrow s-a făcut remarcată cu rolurile din filmele "Talentatul domn Ripley" (1999), "Dovada" (2005) şi "Valentino" (2008) şi a câştigat un premiu Oscar pentru rolul din "Shakespeare îndrăgostit". Printre filmele sale se numără "Country Strong" şi "Pericol nevăzut/ Contagion". De asemenea, actriţa a apărut şi în filmele din seria "Iron Man" - "Iron Man/Omul de oţel" (2008), "Iron Man 2/Omul de oţel 2" (2010) şi "Iron Man 3/Omul de oţel 3 "-, regizate de Jon Favreau.

Actriţa americană a devenit în ultimii ani şi o personalitate în universul sfaturilor online din domeniul stilului de viaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici