Gwyneth Paltrow şi-a sacrificat silueta pentru rolul din "Country Song". S-a îngrăşat cu nouă kilograme

Gwyneth Paltrow a fost forţată să mănânce mult pui prăjit, îngrăşându-se cu nouă kilograme pentru a putea juca rolul unei cântăreţe alcoolice în noua producţie cinematografică "Country Song", potrivit contactmusic.com.

126 afișări
Imaginea articolului Gwyneth Paltrow şi-a sacrificat silueta pentru rolul din "Country Song". S-a îngrăşat cu nouă kilograme

Gwyneth Paltrow şi-a sacrificat silueta pentru rolul din "Country Song". S-a îngrăşat cu nouă kilograme (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Celebră pentru silueta ei fină, actriţa s-a îngrăşat cu nouă kilograme pentru acest rol, însă transformarea a fost foarte dureroasă, mai ales pentru instructorul ei de fitness, Tracy Anderson.

"Au pus-o să mănânce o grămadă de pui prăjit. A fost frustrant pentru mine, dar au vrut să ia în greutate. Când am antrenat-o pentru primul film "Iron Man", am ajutat-o să slăbească peste 13 kilograme şi de atunci şi-a menţinut silueta", a declarat Tracy Anderson pentru people.com.

Totuşi, Gwyneth Paltrow a reuşit să slăbească repede după terminarea filmărilor la "Country Song" şi este pregătită să-şi arate silueta, ea urmând să debuteze în muzica country miercuri seară, la gala Country Music Awards, organizată în Nashville.

Gwyneth Paltrow, în vârstă de 38 de ani, care este căsătorită cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, va avea un mic rol şi în serialul de televiziune de succes "Glee". Actriţa va juca rolul unei profesoare suplinitoare care se îndrăgosteşte de şeful corului şcolii, Will Schuester, şi va cânta trei sau patru piese în acest episod care va fi difuzat la mijlocul lui noiembrie.

Paltrow a câştigat un premiu Oscar pentru rolul său din filmul "Shakespeare îndrăgostit" (1998).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici