Gwyneth Paltrow şi Chris Martin vor să adopte un copil

Gwyneth Paltrow şi soţul său, cântăreţul britanic Chris Martin, solistul trupei Coldplay, se gândesc la posibilitatea de a adopta un bebeluş orfan, însă spun că nu vor merge până în ţările din Lumea a treia pentru a înfia un copil, preferând unul mai aproape de casă, informează mirror.co.uk.

4 afișări
Imaginea articolului Gwyneth Paltrow şi Chris Martin vor să adopte un copil

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin vor să adopte un copil

Paltrow, în vârstă de 35 de ani, spune că nu este necesar să urmeze exemplul Madonnei sau al Angelinei Jolie, adică să adopte un copil din Lumea a treia.

Potrivit sursei citate, actriţa a declarat: "Poate vom înfia unul din Brooklyn. Toţi bebeluşii sunt la fel de neajutoraţi. Iar eu sunt o tipă din New York".

Invitată la o petrecere pe care Madonna a organizat-o pentru a strânge fonduri în beneficiul orfanilor din Malawi, de unde cântăreaţa a adoptat un băieţel, Paltrow a spus: "Oamenii care au multe lucruri simt adesea că trebuie să ofere multe celorlalţi".

Gwyneth a mai spus despre soţul său, Martin, în vârstă de 30 de ani: "Soţul meu vrea să adopte. Deci, nu ştiu. Sunt deschisă la o astfel de idee".

Martin şi Paltrow s-au căsătorit în 2003 şi au împreună o fetiţă în vârstă de trei ani, Apple, şi un băieţel în vârstă de 22 de luni, Moses. Cei doi îşi doresc o familie mai mare, dar Gwyneth, câştigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Shakespeare îndrăgostit" (1999), a declarat, în trecut, că nu este sigură că poate să mai suporte o naştere.

Starul hollywoodian s-a întors pe marile ecrane după un concediu de maternitate care a durat trei ani, la începutul lui octombrie 2007, în filmul "The Good Night", regizat de fratele său mai mic, Jake Paltrow.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici