Halle Berry, într-un film despre un hoţ de bijuterii

Actriţa Halle Berry va juca în filmul "Who Is Doris Payne", inspirat din povestea unui hoţ de bijuterii care opera pe plan internaţional şi a cărui activitate s-a întins de-a lungul a peste cinci decenii, informează Variety.com.

16 afișări
Imaginea articolului Halle Berry, într-un film despre un hoţ de bijuterii

Halle Berry, într-un film despre un hoţ de bijuterii

Filmul este inspirat din fapte reale şi va fi adaptat după un scenariu scris de Eunetta Boone. Producătorii executivi sunt cei doi fondatori ai companiei J2, Justin Berfield şi Jason Felts.

J2 va produce şi filmul "An Invisible Sign of My Own", în care va juca Jessica Alba.

Halle Berry a câştigat premiul Oscar în 2002, pentru filmul "Puterea dragostei", când a interpretat rolul soţiei unui condamnat la moarte ce a are o relaţie cu gardianul şef al închisorii unde este încarcerat soţul ei. Cu acest Oscar, Halle Berry a devenit prima actriţă de culoare care a primit premiul Academiei americane de film la categoria "cea mai bună actriţă în rol principal".

Actriţa a apărut anul trecut în filmul "Pierderi dureroase/ Things We Lost in the Fire" şi urmează să apară, în 2009, în lungmetrajul "Frankie şi Alice", despre o femeie care suferă de personalitate multiplă.

Things We Lost In The Fire - Movie Trailer

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici