Halle Berry va prezenta un concurs de televiziune pentru cântăreţii ambulanţi

Actriţa Halle Berry va prezenta alături de fostul ei soţ, cântăreţul Eric Benet, emisiunea-concurs "Sub Stars", în care vor evolua cântăreţi ambulanţi şi artişti ce îşi câştigă existenţa în staţiile de metrou din marile oraşe americane.

96 afișări
Imaginea articolului Halle Berry va prezenta un concurs de televiziune pentru cântăreţii ambulanţi

Halle Berry va prezenta un concurs de televiziune pentru cântăreţii ambulanţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Emisiunea, care se va intitula 'Staruri de la metrou/ Sub Stars', prezintă personaje cu totul unice, cu un ton diferit şi inovator. Va fi o platformă pentru etalarea individualităţii şi talentului lor muzical", a declarat Eric Benet, care va fi şi coproducător al acestei emisiuni, informează contactmusic.com.

Concurenţii vor avea posibilitatea să câştige atât un contract cu o casă de discuri, cât şi premii în bani.

Pentru a transforma proiectul în realitate, Eric Benet şi partenerii săi au lansat o campanie de strângere de fonduri. Ţinta lor este să strângă 399.000 de dolari până pe 20 decembrie.

Halle Berry a câştigat un premiu Oscar în 2002, pentru prestaţia ei din filmul "Puterea dragostei/ Monster's Ball", devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat această distincţie pentru rol principal.

Halle Berry a fost căsătorită cu cântăreţul şi compozitorul nominalizat la premiul Grammy Eric Benet între 2001 - 2005.

În luna iulie, Halle Berry s-a căsătorit cu logodnicul ei, actorul francez Olivier Martinez, în cadrul unei ceremonii intime care a avut loc în Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici