Halle Berry vrea sa îşi mărească familia

Actriţa americană Halle Berry şi partenerul ei de viaţă, modelul franco-canadian Gabriel Aubry, au declarat că vor să îşi mărească familia, informează people.com.

36 afișări
Imaginea articolului Halle Berry vrea sa îşi mărească familia

Actriţa Halle Berry şi partenerul ei de viaţă Gabriel Aubry (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Chiar dacă au deja o fetiţă, Nahla Ariela, în vârstă de un an, "aceasta are nevoie de un frate", a mărturisit partenerul de viaţă al actriţei.

"Nu am cunoscut niciodată pe cineva care să aibă un singur copil şi am trăit întotdeauna înconjurat de familii numeroase", a adăugat Aubry, care provine dintr-o familie cu opt copii. "Eu cred în familiile mari", a adăugat modelul franco-canadian.

Aubry a declarat că şi Halle Barry îşi doreşte o familie mai mare, acesta mărturisind că actriţa "este perfect de acord cu acest lucru".

Fetiţa cuplului, Nahla Ariela, va împlini un an pe 1 martie. Aubry a mărturisit că fiica lui a început să meargă, să vorbească şi chiar să vorbească o limbă străină.

"Nu ştiu care a fost primul ei cuvânt, dar probabil că a fost «dada»", a declarat Aubry. "Nu a spus «tată», ci «papa», echivalentul francez al cuvântului", a declarat Aubry, care, pentru a nu răni sentimentele nimănui, a adăugat: "Să zicem că a spus, totuşi, «mama»".

Deşi nu intenţionează să se căsătorească, într-o emisiune a vedetei de televiziune Oprah, Halle Berry a declarat că ea şi Gabriel au o relaţie extrem de serioasă.

"Mă simt mai căsătorită decât am fost pe parcursul celor două mariaje anterioare", a declarat aceasta . "El înţelege că relaţia spirituală este mai importantă decât un act şi decât fastul şi circumstanţele şi ceremonia", a adăugat actriţa.

Câştigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Puterea dragostei", Halle Barry a fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice şi cu cântăreţul Eric Benet., ambele mariaje fiind calificate de actriţă drept eşecuri.

Gabriel Aubry a fost model pentru Calvin Klein şi Versace, iar în ultimii ani a prezentat exclusiv colecţiile Hugo Boss şi Massimo Dutti.

Citeşte şi:

Halle Berry, cea mai sexy femeie în viaţă

Halle Berry revine pe marile ecrane

Halle Berry spune că a avut o copilărie de coşmar

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici