Hard Rock Cafe deschide seria "Blue Monday"

Hard Rock Cafe lansează o serie de concerte blues şi jazz, sub numele "Blue Monday", ce va avea invitaţi de onoare precum Johnny Răducanu, AG Weinberger, Marius Pop, Maria Răducanu.

25 afișări
Imaginea articolului Hard Rock Cafe deschide seria "Blue Monday"

Artista Maria Răducanu (Imagine: Mediafax Foto)

Evenimentul va debuta luni, 23 februarie, cu Gala Blue Monday. Johnny Răducanu, AG Weinberger, Mike Godoroja & Blue Spirit, Maria Răducanu, Marius Popp şi Alin Constantiu vor fi artiştii care vor urca pe scena Hard Rock Cafe la inaugurare.

Astfel, timp de trei luni, în prima zi din săptămână, "Blue Monday" va fi o scenă importantă pentru muzica jazz românească.

Mike Godoroja, compozitor şi interpret de muzică blues, va fi una dintre gazdele evenimentului alături de Florian Lungu, critic muzical realizator de emisiuni radio şi TV.

La "Blue Monday", după cum a promis Godoroja, va fi o "atmosferă de blue notes autentică":

„Blues-ul şi jazz-ul, genuri surori, au devenit limbaj de expresie al artiştilor din cele mai diferite colţuri ale lumii. Au puterea de a transmite trăiri, sentimente şi senzaţii pe care poate că niciun alt gen muzical nu îl poate reda cu atâta intensitate. Fie că e public avizat, fie că se va lăsa avizat de iniţiativa noastră, în fiecare seară de luni, pe scena Hard Rock Cafe, vom aduce o atmosferă de blue notes autentică”, a mărurisit Mike Godoroja.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici