"Harry Potter şi Ordinul Phoenix" - încasări record la lansarea pe marile ecrane

"Harry Potter şi Ordinul Phoenix", a cincea parte a francizei de succes inspirată din romanele lui J. K. Rowling, a înregistrat un record în box office-ul american, 12 milioane de dolari, cea mai mare sumă colectată de un film lansat la miezul nopţii, într-o miercuri, informează Variety.

6 afișări
Imaginea articolului "Harry Potter şi Ordinul Phoenix" - încasări record la lansarea pe marile ecrane

"Harry Potter şi Ordinul Phoenix" - încasări record la lansarea pe marile ecrane

Recordul anterior a fost deţinut de lungmetrajul "Stăpânul Inelelor: Întoarcerea Regelui", care, în 2003, a colectat din spectacolele de lansare de la miezul nopţii 8 milioane de dolari.

În ceea ce priveşte lansarea unui film într-o zi de miercuri, recordul este deţinut de "Omul Păianjen 2", care a avut încasări de 40,4 milioane de dolari după ce a fost proiectat în 4.285 de cinematografe din America de Nord.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici