"Harry Potter şi Talismanele Morţii" va fi lansat pe 1 decembrie

Volumul "Harry Potter şi Talismanele Morţii", cel de-al şaptelea din seria cărţilor dedicate aventurilor micului vrăjitor, va fi lansat pe 1 decembrie, la ora 24.00, în unele dintre librăriile Humanitas din ţară, dar şi la Sala Radio, în cadrul unui eveniment realizat de editura Egmont.

6 afișări
Imaginea articolului "Harry Potter şi Talismanele Morţii" va fi lansat pe 1 decembrie

"Harry Potter şi Talismanele Morţii" va fi lansat pe 1 decembrie

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, evenimentul va fi sărbătorit într-o atmosferă specifică şcolii de vrăjitori Hogwarts, cu felinare, făclii şi lumânări, magicieni, baghete fermecate, dulciuri, jocuri şi concursuri cu premii, în librăriile Humanitas din Alba Iulia, Bucureşti, Cluj, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Sibiu, Timişoara, Ploieşti şi Râmnicu Vâlcea.

Fanii lui Harry Potter care vor participa la lansare pot câştiga tricouri şi căni inscripţionate sau unul din cele două pachete cu toate volumele seriei scrise de J. K. Rowling.

Tot pe data de 1 decembrie, ora 22.00, la Sala Radio, Editura Egmont a pregătit fanilor vrăjitorului, un spectacol care îi va purta prin toate aventurile trăite de Harry Potter în cei şase ani de şcoală la Hogwarts. De la eveniment nu vor lipsi concursurile cu multe premii Harry Potter.

Până la data lansării oficiale, "Harry Potter şi Talismanele Morţii" poate fi rezervat printr-un bon de precomandă, disponibil din 17 noiembrie în librăriile Humanitas sau online, pe site-ul www.librariilehumanitas.ro.

Preţul de vânzare stabilit de editură este de 59 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici