Harta mărimii sânilor şi penisului în lume. Vezi ce loc ocupă România

Site-ul targetmap.com a realizat două hărţi inedite ale lumii, care ilustrează mărimea sânilor şi a penisurilor locuitorilor planetei.

32737 afișări
Imaginea articolului Harta mărimii sânilor şi penisului în lume. Vezi ce loc ocupă România

Harta mărimii sânilor şi penisului în lume. Vezi ce loc ocupă România (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

În ceea ce priveşte mărimea penisului, cei mai dotaţi sunt bărbaţii din Congo, cu o medie de 17, 93 cm. Aceştia sunt urmaţi de bărbaţii din Ecuador, cu 17,77 cm, şi de cei din Ghana, cu 17.31cm. Pe harta mărimii penisului, ţările cu cei mai dotaţi bărbaţi sunt marcate cu verde, iar cele cu cei mai puţin dotaţi bărbaţi, cu roşu.

În Europa, francezii au o medie de 16,01 cm, iar italienii o medie de 15, 74 cm. Ungurii au o medie de 16,51 cm, în timp ce în România e de numai 12, 73 cm, ceea ce ne clasează pe locul 99 în lume. Şi bulgarii ne întrec, cu o medie de 15, 02 cm.

Pe harta mărimii sânilor conduc Rusia şi ţările nordice, cum ar fi Norvegia, Suedia şi Finlanda, unde se poartă cupe mai mari decât D. Aceste ţări sunt urmate de Statele Unite ale Americii, dar şi state vecine cu noi, cum ar fi Bulgaria sau Ungaria, unde majoritatea femeilor poartă cupa D.

Ţările în care trăiesc femeile cu cei mai mari sâni sunt marcate pe hartă cu roşu, iar cele în care trăiesc femeile cu cei mai mici sâni, cu verde.

România intră în categoria "cupa C", adică în rând cu Franţa, Marea Britanie, Polonia sau Ucraina, pe locul 35 în lume.

Femeile cu cei mai mici sâni sunt cele din China, Mongolia şi zona Africii Centrale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici