Heather Mills recomandă lapte de şobolan pentru a diminua poluarea

Heather Mills, soţia cântăreţului Paul McCartney, a declarat, luni, la Speaker's Corner din Hyde Park, Londra, că persoanele care consumă carne şi produse lactate contribuie la încălzirea globală, la lansarea unei noi campanii pro-vegetariene.

3 afișări
Imaginea articolului Heather Mills recomandă lapte de şobolan pentru a diminua poluarea

Heather Mills sugerează să se bea lapte de şobolan sau de câine pentru a diminua poluarea

Viva, o organizaţie pentru apărarea drepturilor animalelor care a lansat această campanie, este de părere că produsele lactate şi carnea stau la originea emisiilor de gaze cu efect de seră responsabile pentru încălzirea globală.

"La câţiva kilometri de copiii înfometaţi din Africa se află lanuri de cereale care sunt trimise cu vaporul în Europa pentru a hrăni vitele noastre", a explicat fostul manechin în vârstă de 39 de ani, prezentând panourile publicitare ale campaniei. "Există 25 de variante pentru lapte în magazinele alimentare", a adăugat aceasta.

"De ce nu beau oamenii lapte de şobolan, pisică sau câine?", a întrebat aceasta în timpul unei conferinţe de presă, în prezenţa unui grup numeros de jurnalişti.

Heather Mills, care în prezent duce o rundă aprigă de negocieri cu Paul McCartney, în cadrul procesului lor de divorţ, a provocat vâlvă la sosirea sa în Hyde Park: camioneta publicitară a noii campanii arbora un afiş pentru o linie telefonică destinată femeilor maltratate. Potrivit documentelor din dosarul său de divorţ, care au stârnit discuţii în presă, Mills l-a acuzat pe fostul membru Beatles de violenţă conjugală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici