Heidi Klum are 2.000 de perechi de pantofi

Top-modelul german Heidi Klum a declarat într-un interviu că are în jur de 2.000 de perechi de pantofi, pe care îi păstrează pentru a fi purtaţi de fiicele ei.

198 afișări
Imaginea articolului Heidi Klum are 2.000 de perechi de pantofi

Heidi Klum are 2.000 de perechi de pantofi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"E stânjenitor, probabil am 2.000 de perechi (de pantofi, n.r.). Sună oribil? Ştiţi ce înseamnă - sunt strângătoare din fire şi tot strâng şi nu mă pot opri", a declarat Heidi Klum pentru publicaţia ET Canada, informează contactmusic.com.

Cu toate acestea, Heidi Klum, care, printre altele, este prezentatoare a emisiunii "Germany's Next Top Model", a adăugat că nu va arunca pantofii achiziţionaţi, deoarece intenţionează să îi păstreze pentru fiicele ei, Leni, în vârstă de 9 ani, şi Lou, în vârstă de 4 ani.

"Deoarece sunt în industria modei de peste 20 de ani, am primit foarte mulţi pantofi şi genţi de la designeri, şi nu numai. Şi am două fiice! Am organizat totul în pivniţă pentru ele, cu fotografii şi tot ce trebuie. Să sperăm că vor avea mărimea mea la pantofi", a spus Heidi Klum.

Top-modelul german are patru copii: Leni, în vârstă de 9 ani - din relaţia cu omul de afaceri italian Flavio Briatore -, Lou, în vârstă de 4 ani, Johan, în vârstă de 6 ani, şi Henry, în vârstă de 8 ani, cu cântăreţul Seal.

Heidi Klum, devenită celebră şi pentru participarea la reality show-ul "Project Runaway", a obţinut în perioada mai 2011 - mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari. Ea s-a situat vreme de mai mulţi ani în primele cinci locuri din topul Forbes al celor mai bine plătite manechine din lume. În 2012, editorii revistei nu au mai luat-o în considerare în realizarea topului, pentru că au fost de părere că Heidi Klum este "mai mult o femeie de afaceri şi o celebritate multimedia decât un model".

Recent, Heidi Klum a devenit membră în juriul emisiunii-concurs "America's Got Talent", de pe televiziunea americană NBC.

Heidi Klum a fost căsătorită cu cântăreţul Seal, de care a divorţat în 2012, după şapte ani de căsnicie. În luna ianuarie, Heidi Klum s-a despărţit de iubitul ei, bodyguardul Martin Kirsten, după o relaţie care a durat aproximativ un an şi jumătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici