Hillary Clinton şi Donald Trump, secondaţi de Barack Obama la Muzeul Figurilor de Ceară din Madrid - FOTO, VIDEO

Muzeul Figurilor de Ceară din Madrid a dezvăluit vineri două busturi de lut ale candidaţilor la alegerile prezidenţiale din SUA, Hillary Clinton şi Donald Trump care se pregătesc pentru scrutinul electoral de marţi, 8 noiembrie, informează Reuters.

684 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton şi Donald Trump, secondaţi de Barack Obama la Muzeul Figurilor de Ceară din Madrid - FOTO, VIDEO

Hillary Clinton şi Donald Trump, scondaţi de Barack Obama la Muzeul Figurilor de Ceară din Madrid - FOTO, VIDEO

Reprezentanţii muzeului aşteaptă să vadă cine va fi câştigătorul pentru a realiza replica de ceară după corpul acestuia.

Busturile candidaţilor Partidului Democrat şi Partidului Republican au fost amplasate de o parte şi de alta a figurinei de ceară care îl reprezintă pe preşedintele american Barack Obama la muzeul din capitala Spaniei.

"Conform tradiţiei, aşa cum a făcut-o şi cu candidaţii din Spania, Franţa, Rusia şi Marea Britanie, muzeul crează replici de ceară ale candidaţilor prezidenţiali", a declarat Gonzalo Presa, şeful de comunicare al muzeului. "Săptămâna viitoare când vom şti cine a câştigat alegerile vom începe lucrul la sculptura de ceară care sperăm că va fi gata până pe 20 ianuarie, pentru a coincide cu ceremonia de depunere a jurământului.", a mai declarat acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici