HOROSCOP 12 noiembrie 2019: Zodiile care primesc astăzi oportunităţi suplimentare de a-şi rotunji veniturile

Astăzi se perfectează Luna Plină din semnul Taurului, eveniment astral care pune în mişcare zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător), încurajându-le să tindă către stabilitate în acele sectoare de viaţă care lasă de dorit din perspectiva acestui aspect.

14313 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 noiembrie 2019: Zodiile care primesc astăzi oportunităţi suplimentare de a-şi rotunji veniturile

HOROSCOP 12 noiembrie 2019

Berbec

Luna Plină de marţea aceasta interconectează casele banilor din horoscopul acestei zile, indiciu cum că finanţele rămân un subiect important şi pe agenda acestei zile. Ar putea să apară oportunităţi suplimentare de a-ţi rotunji veniturile şi/ sau de a-ţi investi o parte din economii, dar într-un fel sau altul, ajung să se înmulţească şi cheltuielile. Pe unele dintre ele ai posibilitatea să le reduci, dar altele sunt cu caracter urgent şi neprevăzut, ceea ce nu îţi permite să le aduci la un nivel mai scăzut. Ţine-ţi o evidenţă foarte clară a bugetului şi asigură-te că nu pierzi controlul asupra sa.

Taur

Luna Plină de marţea aceasta creează o punte de legătură între semnul naşterii tale şi casa partenerului de viaţă/ afaceri, a clienţilor şi colaboratorilor din horoscopul tău general, cu amendamentul că, în ceea ce te priveşte, se manifestă plenar în primul dintre cele două sectoare. Mai exact, primeşti un imbold de vitalitate şi entuziasm care îţi stimulează spiritul de iniţiativă, dar ţine cont că dacă nu îţi gestionezi energia înţelept, s-ar putea să îţi disipezi forţele în toate direcţiile, fără a realiza mare lucru. Caută aşadar să vezi care sunt activităţile în care merită să te implici cu tot sufletul.

Gemeni

Luna Plină de marţea aceasta cade peste axa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, semn că astăzi ai două mari priorităţi: sectorul profesional şi starea ta de bine. Pentru a putea da dovadă de randament şi a dispune de energia necesară să îţi alimentezi productivitatea, este foarte important să îţi întăreşti mentalul. Încearcă să te rupi de orice tipare de gândire negativă, care riscă să îţi stopeze avântul prin frici şi neputinţe imaginare. În plus, dacă elimini din jur vibraţiile negative, vei vedea că nici senzaţia de oboseală nu va mai fi la fel de apăsătoare ca pân-acum.

Rac

Luna Plină de marţea aceasta se suprapune peste axa care uneşte casa vieţii sociale şi pe cea a sectorului sentimental, semn că din competiţia celor două pentru atenţia ta, ar trebui să iasă câştigători, cel puţin de data aceasta, prietenii. Poate că i-ai neglijat în ultima vreme, mai ales dacă eşti la început de relaţie cu persoana iubită. Sau poate că există proiecte în care sunteţi cu toţii implicaţi şi care presupun să vă întâlniţi mai des decât de obicei. Oricare ar fi situaţia, cert este că acest eveniment astral caută să îţi atragă atenţia asupra importanţei networking-ului cu ceilalţi.

Leu

Luna Plină de marţea aceasta interconectează casa carierei cu cea a familiei, cu menţiunea că, în ceea ce te priveşte, energia ei se manifestă plenar în plan profesional. Aşadar, te aşteaptă o săptămână de lucru aglomerată şi solicitantă, dar la finele căreia vei fi pe deplin satisfăcut(ă) de ceea ce ai reuşit să realizezi. Iar cum eşti o persoană perfecţionistă, cu siguranţă că şi superiorii nu vor trece cu vederea rezultatele eforturilor tale susţinute. În cazul în care urmăreşti să obţii o promovare sau alte beneficii la acest nivel, caută să faci o treabă la fel de bună în continuare.

Fecioară

Luna Plină de marţea aceasta leagă casele călătoriilor, studiului şi comunicării, ceea ce înseamnă că vei fi deosebit de activ(ă) pe tot felul de planuri în această săptămână. Mai exact, unii(ele) nativi(e) ai(le) acestei zodii pleacă în delegaţii în străinătate sau la mare distanţă de casă ori participă la cursuri de perfecţionare sau ateliere cu somităţi din domeniul lor de activitate. Alţii interacţionează cu instituţiile statului sau alte organe competente pentru a obţine aprobări sau avize pentru proiecte importante pe care le derulează în această perioadă. Acest eveniment astral le încununează unele eforturi recente depuse la nivel personal şi profesional.

Balanţă

Luna Plină de marţea aceasta se suprapune peste casele finanţelor din horoscopul acestei zile, cu menţiunea că, în cazul tău, profiturile s-ar putea să apară mai ales din proiectele sau iniţiativele pe care le derulezi sau le iniţiezi cu ceilalţi, mai exact partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţii ori colaboratorii. Iar acest lucru implică să ştii cum să gestionezi acele situaţii în care viziunile voastre nu se suprapun. Nu ai vrea să pierzi şanse importante de câştig pentru că nu ai reuşit să te racordezi cu ei pe aceeaşi lungime de undă în timp util. Gândeşte la rece lucrurile.

Scorpion

Luna Plină de marţea aceasta cade pe axa interacţiunii cu ceilalţi, iar efectul acestui eveniment astral se face simţit mai ales în modul în care te înţelegi cu asociatul(a), partenerul de viaţă şi/ sau clienţii ori colaboratorii. Spre deosebire de tine, ei nu dau o atât de mare importanţă unor lucruri pe care tu le consideri poate foarte importante. Nu le lua acest lucru în nume de rău, deoarece nu este vorba de ceva rău intenţionat, ci doar de o nepotrivire de viziune. Trebuie să găsiţi modalităţi prin care puteţi transforma astfel de incompatibiltăţi în zone de potenţial de creştere.

Săgetător

Luna Plină de marţea aceasta interconectează casele muncii şi ale sănătăţii, ceea ce înseamnă că te aşteaptă o săptămână lucrătoare în care sigur nu te vei plictisi. Volumul de muncă s-ar putea să fie mai mare decât de obicei, iar aşteptările sunt şi ele cel puţin la fel de ridicate. Termenele-limită sunt însă destul de scurte, ceea ce riscă să conducă la stres, tensiune în raport cu colegii de muncă şi o senzaţie de epuizare fizică din care îţi revii cu greu. Caută să ai mai multă grijă de nevoile organismului tău în aceste zile încărcate.

Capricorn

Luna Plină de marţea aceasta leagă două case foarte importante din horoscopul tău general: pe cea a activităţilor care îţi aduc satisfacţii de moment şi cea a proiectelor cu bătaie lungă, care mai necesită timp şi eforturi din partea ta pentru a ajunge să dea roade. Potrivit prognozei astrale, ai trecut printr-o perioadă în care te-ai concentrat prea mult pe ziua de mâine şi ai uitat să te mai bucuri de prezent. A venit momentul să faci ceva în acest sens şi să profiţi de micile bucurii ale fiecărei zile. Surprinde-i pe cei dragi cu un program special pe seară.

Vărsător

Luna Plină de marţea aceasta se suprapune peste axa carieră - familie, cu menţiunea că, în cazul tău, se resimte cel mai puternic în planul vieţii domestice. Mai exact, ţi se atrage atenţia asupra unor chestiuni casnice sau familiale de care nu ai avut timp să te ocupi şi care au ajuns în pragul de a necesita implicare urgentă din partea ta. Gândeşte-te ce anume poţi face pentru a repune lucrurile pe traiectoria firească în raport cu apropiaţii. Dacă lipseşte ordinea în gospodărie, caută să găseşti soluţii cu familia în acest sens. Încercaţi să vă uniţi forţele.

Peşti

Luna Plină de marţea aceasta cade pe casele comunicării, studiului şi călătoriilor din horoscopul acestei zile, cu amendamentul că, în ceea ce te priveşte, nu este vorba de deplasări la mare distanţă de casă ori de interacţiuni cu persoane dintr-o altă ţară sau cultură. În cazul tău, se anunţă călătorii prin oraş în vederea îndeplinirii unor comisioane sau rezolvării unor treburi cu caracter imediat. Nativii(ele) acestei zodii care se află în situaţia de a derula negocieri sau de a dezbate termeni contractuali trebuie să se pregătească moral pentru orice schimbare de macaz, întrucât se poate ajunge la dezbateri foarte intense.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici