Hotel dedicat trupei Beatles, inaugurat la Liverpool

Fanii trupei Beatles care vizitează oraşul Liverpool, din Marea Britanie, se vor putea odihni într-un hotel de patru stele dedicat formaţiei, care a fost inaugurat pe 1 februarie, cu ocazia deschiderii programului Capitală Culturală Europeană 2008.

1 afișare
Imaginea articolului Hotel dedicat trupei Beatles, inaugurat la Liverpool

Hotel dedicat trupei Beatles, inaugurat la Liverpool

Hotelul Beatles are 110 camere şi este situat în centrul "Beatles Quarter", în oraşul natal al membrilor celebrei trupe. Hotelul a fost construit foarte aproape de Cavern Club, unde au debutat cele patru staruri, Paul McCartney, Ringo Starr, John Lennon şi George Harrison.

Clădirea dispune de două apartamente de lux numite "Lennon" şi "McCartney". Apartamentul "Lennon" este alb, dispune de un pian şi tablouri ale lui John Lennon. Apartamentul "McCartney" nu are decoraţiuni din piele, întrucât Paul McCartney este vegetarian, dar dispune de o panoplie, în semn de recunoaştere a titlului de cavaler primit de artist din partea reginei Marii Britanii.

Pentru cei care doresc să se căsătorească, în acest hotel există o capelă.

De asemenea, clădirea este decorată, de jos şi până sus, cu imagini din istoria trupei, în ordine cronologică.

O cameră obişnuită costă 336,1 dolari pe noapte, în timp ce un apartament de lux costă 1.290 de dolari pe noapte.

Cele două restaurante din clădire sunt deschise şi pentru cei care nu sunt cazaţi în hotel, iar ambianţa muzicală este asigurată tot de piesele celebrei trupe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici