Hotel FM: Piesa "Change" are mai mult succes afară decât în România

Membrii trupei Hotel FM au declarat, într-un interviu acordat Apropo.ro, că melodia "Change", cu care vor reprezenta România la Eurovision 2011, are mai mult succes în străinătate decât în ţară.

657 afișări
Imaginea articolului Hotel FM: Piesa "Change" are mai mult succes afară decât în România

Hotel FM: Piesa "Change" are mai mult succes afară decât în România (Imagine: Theodor Pana/Mediafax Foto)

"Am fost surprinşi când am fost în Anglia şi, într-un club, toţi cei prezenţi ne cântau melodia vers cu vers", au spus aceştia într-un interviu acordat Apropo.ro.

Reprezentanta României la Eurovision 2011, formaţia Hotel FM, se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru marele eveniment din 14 mai, de la Dusserldorf, Germania.

Trupa este formată din David Bryan (voce), Gabriel Băruţă (pian, backing vocals) şi Alex Szus (tobe).

Aceştia au declarat pentru Apropo.ro, la una dintre ultimele lor repetiţii din ţară, că se pregătesc intens pentru concurs, dar sunt relaxaţi. Printre lucrurile pe care au putut să le dezvăluie, înainte de show-ul din Germania, a fost faptul că vor avea dansatoare, costumaţii speciale şi artificii.

Aceştia au spus că scandalul sexual în care a fost implicat solistul lor nu i-a afectat. "Presa de la noi exagerează foarte mult pe nişte subiecte care, până la urmă, sunt întâmplări normale din viaţa oricăruia. Am făcut sex cu prietena mea. Mare chestie", a spus David Bryan.

Membrii trupei sunt convinşi că vor ajunge în marea finală. "O să fie un pic dificil, pentru că vom concura împotriva a 20 de ţări în semifinale, dar suntem convinşi că o să ne vedeţi şi în marea finală, de pe 14 mai", a spus acesta.

Gabriel Băruţă este convins că România poate organiza concursul Eurovision. "Pe lângă costurile destul de mari pentru organizare, şi veniturile sunt substanţiale. Până la anul o să fie gata şi noul stadion naţional, astfel că am avea şi o locaţie potrivită pentru eveniment", a spus acesta.

"Vizitaţi-ne pe Facebook, daţi-ne «like», ascultaţi-ne piesa şi daţi-o mai departe, pentru că numai aşa putem să ne facem cât mai cunoscuţi şi să fim votaţi de cât mai multă lume", au încheiat membrii trupei.

Trupa Hotel FM, alături de delegaţia României, a plecat luni la Dusseldorf, unde va participa la cea de-a 56-a ediţie a concursului internaţional Eurovision. Finala concursului de muzică Eurovision are loc la Dusserldorf ca urmare a faptului că melodia "Satelite" a interpretei germane Lena a câştigat ediţia anterioară a concursului.

38 dintre cele 43 de ţări participante vor evolua în cele două semifinale ale concursului, pe 10 şi 12 mai. Primele 10 ţări din fiecare semifinală, alături de ţara gazdă - Germania - şi de cele patru ţări mari care evoluează, în mod tradiţional, direct în finală (Spania, Italia, Marea Britanie şi Franţa) vor concura în finala din 14 mai.

România va fi reprezentată de trupa Hotel FM cu piesa "Change" şi va intra în concurs în cea de-a doua semifinală, pe 12 mai.

Cu toate că România va intra în concurs abia în cea de-a doua semifinală, românii din întreaga lume vor putea urmări la TVR toate cele trei competiţii, transmise în direct pe TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional, pe 10, 12 şi 14 mai, începând cu ora 22.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici