Iată cât de frumoasă este prima doamnă a Siriei - FOTO

Prima doamnă a Siriei, Asma al-Assad, este cunoscută în întreaga lume pentru frumuseţea ei. Născută în 1975, ea s-a căsătorit cu preşedintele Siriei, Bashar al-Assad, în anul 2000.

1000 afișări
Imaginea articolului Iată cât de frumoasă este prima doamnă a Siriei - FOTO

Prima doamnă a Siriei, Asma al-Assad (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Asma vorbeşte arabă, engleză, franceză şi spaniolă. Împreună cu preşedintele Siriei are trei copii: Hafez, Zein şi Karim.

Preşedintele Siriei, Bashar al-Assad, se află într-o vizită de două zile la Bucureşti, alături de soţia sa, Asma al-Assad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici