Iepuraşul de Paşte, un personaj adorabil sau unul desprins din filmele horror? Cum reacţionează copiii când îl văd - FOTO

Prima întâlnire cu Iepuraşul de Paşte este cu siguranţă una de neuitat, dar nu neapărat în sensul bun.

1637 afișări
Imaginea articolului Iepuraşul de Paşte, un personaj adorabil sau unul desprins din filmele horror? Cum reacţionează copiii când îl văd - FOTO

Iepuraşul de Paşte, un personaj adorabil sau unul desprins din filmele horror? Cum reacţionează copiii când îl văd (Imagine: Hepta)

VEZI GALERIE FOTO

Mulţi oameni asociază Paştele cu un personaj adorabil: Iepuraşul.

Judecând după imaginile postate pe site-ul Awkward Family Photos , Iepuraşul pare mai degrabă un personaj desprins din filmele horror care a venit să-i sperie de moarte pe copilaşi, scrie Daily Mail.

În timp ce unii copii rămân uluiţi atunci când părinţii lor îi abandonează pe genunchii unui iepure uriaş, alţii sunt de-a dreptul încremeniţi de frică.

Şi văzând unele dintre costumele iepuraşilor nici nu ne mai mirăm de ce copiii varsă râuri de lacrimi şi cer să fie salvaţi din braţele personajului de coşmar.

Cu gurile lor deschise într-un râs permanent şi cu ochii "cât cepele" unii dintre iepuraşi arată chiar demonic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici