Iliescu, premiat pentru "inaugurarea circului Blogus" la Balul Academiei Caţavencu

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost distins, marţi seara, în absenţă, cu premiul "Click Niet" pentru "inaugurarea circului Blogus", la Balul Academiei Caţavencu, în timp ce actualului şef al statului, Traian Băsescu, i s-a acordat, tot în lipsă, premiul "Mopul scuză mijloacele".

2 afișări
Imaginea articolului Iliescu, premiat pentru "inaugurarea circului Blogus" la Balul Academiei Caţavencu

Iliescu, premiat pentru "inaugurarea circului Blogus" la Balul Academiei Caţavencu

Împreună cu diploma de rigoare, Ion Iliescu a mai primit de la redactorii Academiei Caţavencu o tastatură şi un coş de gunoi cu inscripţia "Recycle bin". Pentru că Ion Iliescu a fost absent de la eveniment, invitată pe scenă să ridice acest premiu a fost Daciana Sârbu, care a primit cadourile în numele fostului preşedinte.

Preşedintele Traian Băsescu a primit premiul "Mopul scuză mijloacele" pentru noua sa campanie de curăţenie politică. "Caţavencii" i-au urat, de asemenea, preşedintelui, să "nu mai spele pe jos cu Guvernul".

Primul-ministru Călin Popescu Tăriceanu a primit un lanţ de motocicletă ca premiu la categoria specială "Noi de aicea nu plecăm, nu plecăm acasă, până când nu încheiem guvernarea noastră".

"Îmi face plăcere premiul. Mi-aţi pus poza pe atâtea coperţi , încât asta mă face să ma întreb dacă n-ar trebui să va cer şi bani pe proprietatea intelectuală", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, când a urcat pe scenă să-şi ridice premiul.

Theodor Stolojan a fost desemnat câştigător la categoria "Bula demnitarului", după ce a concurat împotriva unor nume la fel de cunoscute, precum, Dinu Patriciu, Adrian Năstase, Adrian Păunescu sau Mircea Geoană.

La categoria "Emil Bobu" au concurat, pentru premiul Academiei Caţavencu, presonalităţi precum Dan Nica, Gigi Becali, sau Gheorghe Albu, câştigător fiind desemnat Cristian Boureanu, care a urcat pe scenă împreună cu soţia sa Valentina Pelinel.

Varujan Vosganian s-a luptat cu Adriean Videanu, Adrian Cioroianu şi Elena Udrea, şi a câştigat premiul la categoria "Din Puţul Gândirii". Adrian Cioroianu a primit, în schimb, un premiu special, fiind desemnat "cel mai bun ministru de Extreme".

Categoria "Marean Vanghelie" a avut un câştigător surprinzător, în persoana primarului Capitalei, Adriean Videanu, a cărui afirmaţie "Ninsoarea vine de sus în jos" s-a aflat în competiţie acerbă cu alte declaraţii ale primarului sectorului 5, Marian Vanghelie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici