Imaginea care face înconjurul lumii nu este ceea ce pare: Un bebeluş strânge în mână steriletul mamei sale

Un bebeluş a fost fotografiat la naştere strângând în mâini steriletul mamei sale, însă imaginea nu este ceea ce pare. Steriletul ar fi fost ales de mama de 34 de ani ca metodă contraceptivă, dar pare să nu fi funcţionat, scrie Corriere della Sera.

1176 afișări
Imaginea articolului Imaginea care face înconjurul lumii nu este ceea ce pare: Un bebeluş strânge în mână steriletul mamei sale

Imaginea care face înconjurul lumii nu este ceea ce pare: Un bebeluş strânge în mâini steriletul mamei sale

Femeia de 34 de ani are deja doi copii şi a rămas însărcinată la doi ani după ce a început să folosească steriletul.

Bebeluşul, născut în Vietnam, NU a venit pe lume strângând în mâini steriletul, cum a apărut pe mai multe reţele, precizează Corriere della Sera.

Fotografia a fost făcută de medicul care a asistat la naştere, imediat după ce bebeluşul a venit pe lume şi postată pe pagina Facebook a spitalului.

Poza a fost distribuită de 4.200 ori în câteva ore, însă ea nu se confirmă a fi reală. 

Când s-a născut bebeluşul, steriletul a ieşit din corpul mamei, a susţinut medicul, iar nou-născutul l-a prins imediat în mânuţe. „M-am gândit că imaginea cu bebeluşul ce strânge steriletul e sugestivă”, a spus medicul Phuong.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
imagine,
bebeluş,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici