IMAGINI ÎNDUIOŞĂTOARE: Bebeluşul care doarme alături de trei bulldogi francezi - FOTO

O crescătoare americană de bulldogi francezi a publicat pe site-ul ei o serie de fotografii cu nepotul său înconjurat de trei câini, imaginile înduioşătoare făcând senzaţie pe internet.

1622 afișări
Imaginea articolului IMAGINI ÎNDUIOŞĂTOARE: Bebeluşul care doarme alături de trei bulldogi francezi - FOTO

IMAGINI ÎNDUIOŞĂTOARE: Bebeluşul care doarme alături de trei bulldogi francezi - FOTO (Imagine: lovablefrenchies.com)

Fotografiile, preluate pe site-uri ca Huffington Post, Buzzfeed şi Good, au fost iniţial publicate pe loveablefrenchies.com, website-ul unor crescători de bulldogi francezi din Pennsylvania, Statele Unite.

În toate fotografiile, cu excepţia uneia în care zâmbeşte la cameră, bebeluşul doarme liniştit alături de unul, doi sau trei pui din rasa Bulldog francez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici