Imagini inedite. Cum arată, de fapt, fumul unei lumânări după ce este stinsă? VIDEO

  • Ştiinţa ne suprinde întotdeauna.
  • De data aceasta, putem observa fumul unei lumânări, total diferit de cum îl percepem cu ochiul liber.
1591 afișări
Imaginea articolului Imagini inedite. Cum arată, de fapt, fumul unei lumânări după ce este stinsă? VIDEO

FOTO Macrofying/Instagram

Ochiul poate detecta doar particulele mai mari de 7 micrometri. Deşi observăm fumul în urma stingerii unei lumânări, nu vedem şi particulele minuscule de carbon, care constituie întreaga magie pur chimică.
 
Clipul a fost creat de Macrofying şi distribuit pe pagina Science, pe Instagram, unde a strâns peste 11.000 de reacţii într-o singură zi.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici