Încercare de a intra în Cartea Recordurilor prin cea mai mare coloană de maşini Ford

Proprietarii de maşini Ford din toată ţara vor încerca, la sfârşitul săptămânii, la Târgu Mureş, să doboare recordul mondial privind cea mai mare coloană de maşini Ford şi să intre în Guinness Book.

142 afișări
Imaginea articolului Încercare de a intra în Cartea Recordurilor prin cea mai mare coloană de maşini Ford

Încercare de a intra în Cartea Recordurilor prin cea mai mare coloană de maşini Ford, la Târgu Mureş (Imagine din arhiva Mediafax Foto/AFP)

Prima întâlnire anuală a Club Ford va avea loc, la sfârşitul acestei săptămâni, la Târgu Mureş, cu scopul de a-i implica pe proprietarii acestor maşini în evenimente care să întărească o comunitate constituită de ei pe internet şi la întâlniri locale.

Sâmbătă, aceştia vor încerca să doboare recordul mondial şi se vor aduna cu maşinile la Parcul Industrial din apropierea municipiului Târgu Mureş, iar coloana de maşini creată va defila prin oraş, între orele 11.00 şi 13.00.

Ulterior, ei se vor întoarce la Parcul Industrial pentru a-şi prezenta maşinile, pentru a participa la concursuri şi drive test cu modelele Fiesta, Ka, Focus, Mondeo şi Kuga oferite de dealeri Ford.

"Sâmbătă, vom porni din zona Hotelului Business. Coloana şi fiecare maşină trebuie să parcurgă minim 3,5 kilometri pentru omologare. Vrem să depăşim 170 de maşini, recordul actual fiind de 165. Avem deja 140 de maşini confirmate pentru participarea la eveniment, aşteptăm de la Poliţie traseul aprobat. Vom filma acţiunea, vom face fotografii, o vom documenta, va fi şi un notar cu apostilă şi apoi vom trimite toate acestea la Guinness Book", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, secretarul Asociaţiei Club Ford, Bogdan Cristian Voicu.

Evenimentul este deschis tuturor posesorilor de Ford indiferent de anul de fabricaţie, model sau de apartenenţa la asociaţie sau forum.

Recordul actual este de 165 de autoturisme Ford, care au luat parte la parada de la Deakin University din Geelong, Victoria, Australia, în 15 februarie 2004, cu ocazia "All Ford Day car show".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici