Incident BIZAR: O fată a rămas traumatizată după ce s-a trezit în miezul nopţii cu un bărbat necunoscut care se holba la ea

O adolescentă din Marea Britanie a rămas traumatizată după ce s-a trezit într-o noapte şi a văzut un necunoscut în dormitorul ei, în miezul nopţii.

8229 afișări
Imaginea articolului Incident BIZAR: O fată a rămas traumatizată după ce s-a trezit în miezul nopţii cu un bărbat necunoscut care se holba la ea

Sursa foto: Twitter @WalesOnline

Fata în vârstă de 15 ani s-a trezit la ora 2:30 noaptea, într-un weekend, şi a văzut un bărbat ce se holba la ea, stând în uşă. Familia spune că fata a rămas nemişcată şi nu a scos niciun sunet, iar bărbatul care purta un hanorac negru a plecat.

„După ce a plecat, Wendy a trezit-o pe sora ei cu care împarte dormitorul, apoi amândouă m-au trezit pe mine”, a declarat tatăl lor, Tony Hutchinson, pentru Daily Post.

Hutchinson s-a dus imediat să se uite după intrus. „Fetele şi cu mine am aruncat o privire în grădină, iar fiica mea cea mică l-a văzut ascunzându-se în întuneric. Când fata a ţipat, el a început să alerge spre ea, dar a fugit când m-a văzut”, a spus tatăl lor.

Familia a observat un rucsac pe care bărbatul l-a lăsat în urmă, dar nu l-au atins şi au sunat la poliţie. „Au venit în 30 de minute, s-au uitat împrejur şi au luat declaraţii. Au spus că se vor întoarce alături de câinii poliţiei, dar nu au făcut-o. După ce a plecat poliţia, soţia mea l-a văzut pe bărbat în grădină, în jurul orei 4:30 dimineaţa. Cred că se întorsese după rucsac”, a spus tatăl fetelor.

Poliţia a spus că un bărbat de 22 de ani a fost arestat, suspectându-se că ar avea legături cu acest incident, dar a fost eliberat ca fiind nevinovat.

Tatăl fetelor a spus că plănuieşte să instaleze camere de securitate acasă. „A rămas şocată, verifică mereu să vadă dacă uşile sunt închise şi de atunci doarme doar cu mine. Am dus-o la doctor în această dimineaţă pentru că suferă de anxietate”, a declarat bărbatul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici