Incident revoltător în mall. Un bărbat a strecurat telefonul pe sub uşa cabinei de probă si a filmat-o în timp ce se dezbrăca / Reacţia neaşteptată a tinerei

O tânără din Statele Unite ale Americii a trăit o experienţă revoltătoare pe care o vrea uitată cât mai repede. Totul s-a petrecut într-un mall din Friendswood, Texas, transmite publicaţia The Daily Dot.

3039 afișări
Imaginea articolului Incident revoltător în mall. Un bărbat a strecurat telefonul pe sub uşa cabinei de probă si a filmat-o în timp ce se dezbrăca / Reacţia neaşteptată a tinerei

Incident revoltător în mall. Un bărbat a strecurat telefonul pe sub uşa cabinei de probă si a filmat-o în timp ce se dezbrăca / Reacţia neaşteptată a tinerei

Tânăra a inregistrat cu telefonul mobil un bărbat care o spiona în cabina de probă, cu smartphone-ul. Sub pretextul că se lega la şireturi, bărbatul strecura telefonul pe sub uşa cabinei de probă şi filma. Tânăra a observat reflexia ecranului telefonului şi l-a filmat la rândul ei pe bărbat. A postat apoi filmuleţul de şase secunde pe contul său de Twitter.

„Doamnelor! Să fiţi atente la ce se întâmplă în jurul vostru. Acest bărbat mă înregistra în timp ce mă schimbam în cabina de probă. Le-am comunicat angajaţilor magazinului, iar o altă fată a spus că a păţit acelaşi lucru”, a fost mesajul tinerei pe contul său de Twitter.

Internauţii au fost revoltaţi de incident, iar unii dintre ei chiar i-au sugerat femeii, dacă un asemenea incident se va mai repeta, să izbească uşa cu putere şi să-l lovească pe cel care filmează.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici