Inedit: călăreţ amendat pentru că vorbea la telefon fără hands-free / Ce viteză avea calul

Un bărbat care călărea un cal în Australia a fost amendat pentru că vorbea la telefon fără un dispozitiv hands-free.

4398 afișări
Imaginea articolului Inedit: călăreţ amendat pentru că vorbea la telefon fără hands-free / Ce viteză avea calul

Inedit: călăreţ amendat pentru că vorbea la telefon, în localitate, fără hands-free / Ce viteză avea calul

Bărbatul a fost oprit de poliţie pe un drum rural din statul News South Wales, în luna octombrie a anului trecut. Calul se deplasa cu o viteză estimată la 10 km/h, transmite publicaţia locală Tenterfield Star.

Incidentul a ajuns în instanţă acum. Potrivit judecătorului din acest caz, David Day, pe drum „un cal este un vehicul”, iar bărbatul nu folosea un dispozitiv hands-free. 

Bărbatul de 30 de ani a pledat „vinovat”, deşi avocatul lui a susţinut că „problema este una neînsemnată”. 

Vinovatul nu va avea fapta înregistrată în cazier şi nici nu va plăti amendă, dar a primit un ordin de eliberare condiţionată valabil trei luni.

Acum ne găsiţi şi pe Instagram

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici