Îngerii de la Victoria's Secret s-au pus pe îngrăşat? Imagini inedite cu celebrele modele - GALERIE FOTO

Modelele Victoria's Secret, care reprezintă idealul frumuseţii feminine, cu chipurile lor angelice şi trupurile demonice, având cele mai plate abdomene şi picioare care par să nu se mai termine, au fost supuse unor mici modificări pentru a părea mai "umane".

19038 afișări
Imaginea articolului Îngerii de la Victoria's Secret s-au pus pe îngrăşat? Imagini inedite cu celebrele modele - GALERIE FOTO

Adriana Lima

Divele au suportat un "tratament" cu FatBooth, o aplicaţie foto ce ajută la prelucrarea imaginilor, relatează dailymail.co.uk.

Din dorinţa de a vedea cum ar arăta modelele de talie internaţională dacă ar avea câteva kilograme în plus, au fost prelucrate fotografii, în care fetele au fost "îngrăşate" considerabil.

Rezultatul: Şi cu un număr foarte mare de kilograme în plus, divele de la Victoria's Secret, chiar dacă sunt de nerecunoscut uneori, rămân în continuare frumoase. Atitudinea unui model de la Victoria's Secret este greu de mascat.

GALERIE FOTO

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici