Inna “cantă” piesa Alexandrei Stan, “Mr. Saxobeat”, pe Tik Tok

Inna a postat pe Tik Tok un filmulet în care “cantă" cea mai cunoscută piesa a unui artist român. E vorba de mega hit-ul “Mr. Saxobeat” al Alexandrei Stan.

214 afișări
Imaginea articolului Inna “cantă” piesa Alexandrei Stan, “Mr. Saxobeat”, pe Tik Tok

Inna “cantă” piesa Alexandrei Stan, “Mr. Saxobeat”, pe Tik Tok

Săptămână trecută România a apărut pe harta Spotify-ului prin performanţă de peste 300.000.000 de ascultări a hit-ului "Mr. Saxobeat”. La peste 10 ani de la lansarea acestei piese, Alexandrei Stan încă scrie istorie prin cifrele în continuă creştere. De altfel Mr. Saxobeat” i-a pus Alexandrei Stan şi eticheta de singura româncă care a reuşit performanţa de a sta şase săptămâni consecutiv în top Billboard.”

Presa a speculat mereu o competiţie acerbă între cele două artiste românce cunoscute la nivel internaţional, însă se pare că lucrurile nu stau chiar aşa şi cele doua chiar se susţin  şi se sprijină în ideea de a duce muzica românească cât mai departe, peste hotare.

De asemenea, de-a lungul vremii, cele două au avut şi o piesa împreună, We Wanna”.

Postarea Innei de pe Tik Tok demonstrează că înainte de vreo competiţia personală e vorba de puterea muzicii româneşti de a face înconjurul lumii. 

 

@inna

Come on, sing with me! 😘🥂🤓

♬ original sound - INNA

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici